AIDEN LAAJENTAA KIRKKONUMMELLE

Posted by:

PALVELUTARJONTA KIINTEISTÖHUOLTOALALLA KASVAA KUN UUSI TOIMIJA LAAJENTAA KIRKKONUMMELLE

Perinteisellä toimialalla poikkeuksellisen modernia toimintatapaa tavoitteleva kiinteistöhuoltoyritys Aiden laajentaa Kirkkonummelle ja tuo alueelle täysin uuden palvelukonseptin.

 

Tänä vuonna 8 vuotta täyttävä Aiden on yksi Espoossa laajimmin toimivia kiinteistöhuoltoyrityksiä jatuottaa alan muiden toimijoiden mukaisesti kaikki kiinteistöhuolto ja talotekniset palvelut vuorokauden ympäri kaikkina vuodenaikoina. Perinteisien palveluiden lisäksi Aiden tuo alalle täysin uusia asiakkaalle maksuttomia lisäpalveluita kuten reaaliaikaisen raportoinnin ja SnowWarrioriksi nimetyn talvikunnossapitoennustepalvelunjosta kiinteistöjen käyttäjät voivat tarkistaa jo tunteja aiemmin tarkan ajan jolloin kunnossapitokalusto on omalla ...

Continue Reading →
0

Joulunaika taloyhtiössä

Posted by:

JOULUN AIKA TALOYHTIÖSSÄ

Joulunpyhinä ja uutena vuotena syntyy paljon jätettä. Joskus juhlapyhiin valmistauduttaessa edesautetaan epähuomiossa myös viemäritukoksien syntymistä. Jotta joulunaika sujuisi ilman ongelmia olemme koonneet alle muutaman tärkeän muistettavan asian lajittelusta ja käytännöistä juhlapyhiin liittyen.

Joulukuusi 

Kuusen voi viedä loppiaisen aikoihin kiinteistön jätepisteeseen, josta jätehuoltoyhtiö käy ne keräämässä. Isompien taloyhtiöiden kannattaa tilata kuusia varten vaihtolava, jolloin kuuset päätyvät suoraan haketukseen ja polttoon. Kunnallisten jäteyhtiöiden jäteasemat vastaanottavat joulukuusia ...

Continue Reading →
0

Tiedätkö koska kiinteistöhuoltosi viilaa sinua linssiin?

Posted by:

Kiinteistöhuoltola on viimevuosina herännyt siihen että on ryhdistäydyttävä. Takanapäin ovat laveasti kirjoitetut kiinteistöhuoltotarjoukset joissa sanamuodot hellivät korvaa ja antavat hyvin kattavan kuvan tarjotuista palveluista kuitenkaan lupaamatta juuri mitään fyysistä työtä vaativaa suoritetta, joita suurin osa kiinteistöhuoltoalan tehtävistä kuitenkin viimekädessä on. Tarjouksiin on tullut tarkennuksia ja rohkeimmat jopa kertovat mitä tarjous ei pidä sisällään. Vastauksena ryhtiliikkeeseen luvataan siis toimia läpinäkyvästi ja avoimesti. Entäpä sitten todellisuus. Miten ryhtiliike näkyy alan yrityksissä? Onko hinnoittelu selkeää ja toiminta läpinäkyvää? Miten varmistan ettei minua huijata?

ESIMERKKI OIKEASTA ...

Continue Reading →
0