Ulkoalueiden kiinteistöpalvelut

Huoltoyhtiö Aiden tuottaa Espoon alueella kaikki tarvitsemasi kiinteistöpalvelut kaikilla kiinteistönhuollon osa-alueilla. Huoltosopimuksella sovitaan kiinteistöhuoltotöiden ja -tekniikan tehtäväkokonaisuudet kiinteistön käyttäjän toiveita seuraten. Huoltoyhtiön asiakkaana seuraat sähköisestä järjestelmästä työtehtävien aikatauluja ja vasteaikoja reaaliajassa. Näin tiedät miten huoltoyhtiö kiinteistöäsi hoitaa.

Vihertyö- ja viherrakentaminen

Kun taloyhtiösi tai kiinteistösi tarvitsee luotettavan huoltoyhtiön kiinteistöhuollon yhteistyökumppaniksi ulkoalueiden hoitoon ja viherrakentamiseen, ota yhteyttä meihin. Viherrakentaminen on huoltoyhtiömme ohjelmassa koko kesäkauden. Ulkoalueiden hoitoon kuuluu kesäisin pääasiassa ruohon leikkaus ja pihojen puhtaanapito. Teemme mielellämme myös vihertöitä eli kukkien ja istutusten hoitoa, pensaiden ja puiden hoitoleikkauksia sekä siirtonurmen istutuksia.

Ulkoalueiden kiinteistöpalvelut

Kun kiinteistösi käyttäjät haluavat nauttia huolettomasta arjesta sekä kesällä että talvella on Aiden varma valinta huoltoyhtiöksi kiinteistönhoidon kumppaniksi Espoon alueella. Ulkoalueiden hoitoon kuuluu kesäisin pääasiassa nurmikon leikkaus ja pihojen puhtaanapito. Viimeistelty työnjälki ja keskimääräistä tiheämpi ajoväli pitää pihat siistinä koko kesäkauden. Talvella kiinteistöhuolto Aiden huolehtii että lumenauraus ja lumityöt tulee tehdyksi ennen kuin pikkukengät ovat täynnä lunta.
Lumityö

Lumityö ja hiekoitus

Lumityö, auraus ja hiekoitus muodostavat talvikaudella merkittävän osan huoltoyhtiömme toiminnasta. Toiminnan laatu kiinteistönhoidossa ja erityisesti talven lumenaurauksissa ja lumitöissä perustuu huoltoyhtiömme läpinäkyvään toimintatapaan, joka eroaa kiinteistöhoitoalan ja erityisesti lumenaurauksen kasvottomasta normaalitasosta. Moderni kiinteistöhuoltokalusto tallentaa digitaalisesti kellonajat, aurausreitit sekä levitetyn hiekoitussepelin määrän kullekin neliömetrille.

Isännöinti

Laadukas isännöinti varmistaa, että taloyhtiön talous on osaavissa käsissä, taloyhtiön etuja valvotaan, seuranta on tarkkaa ja budjetti pitää. Isännöitsijä on ensisijainen yhteyshenkilö myös huoltoon liittyvissä tehtävissä joten saumaton yhteistyö ja säännöllinen yhteydenpito huoltoyhtiön ja isännöintsijän kesken on ehdottoman tärkeää. Aiden toimii yhteistyössä usean laadukkaan Espoossa toimivan isännöintitoimiston kanssa ja annamme mielellämme tarjouksen myös isännöinnistä.

Siivouspalvelut

Toimitila- ja porrassiivoukset, ikkunanpesut ja vahaukset. Huoltoyhtiö Aiden tarjoaa kaikki kiinteistösi tarvitsemat siivouspalvelut yhteistyössä Suomen Laatutakuu Oy:n kanssa. Espoossa sijaitseva kiinteistösi siivouksesta huolehtii aina koulutettu siivouspalveluiden ammattilainen.