Kiinteistöhuolto ja kiinteistötekniikka Aidenilla

Kiinteistö tarvitsee säännöllistä huoltoa. Huoltomme pyrkii ennakoimaan ja minimoimaan rikkoutumisista johtuvia käyttökatkoksia. Säännöllisellä valvonnalla huolehditaan myös kiinteistötekniikan laitteistojen säätöjen oikeellisuudesta ja energiataloudesta. Joskus rikkoutuminen on ennakoinnista ja hyvästä huollosta huolimatta yllättävä. Tällöin huoltopäivystys on viivana paikalla viikonpäivään tai kellonaikaan katsomatta. Ja mikä parasta, Aiden ei veloita päivystysajosta mitään ylimääräisiä kuluja kuten päivystys-, pyhäpäivä-, ilta-, tai yölisää.

Läpinäkyvää kiinteistöhuoltoa

huoltokirja

Haluamme myös tehdä kiinteistön huollosta täysin läpinäkyvää. Asiakkaanamme voit seurata miten kiinteistöäsi huolletaan ja jopa yksittäisiä työtehtäviä reaaliajassa. Sähköisestä järjestelmästä näkee esimerkiksi kuinka kauan huollon reagointi on kestänyt ja kuinka paljon aikaa itse tehtävään on käytetty. Kaikki kiinteistön tehtävät näkyvät järjestelmässä joten yhtiön hallitus tietää milloin ja miten kiinteistöä todellisuudessa hoidetaan. Järjestelmästä seuraat myös esimerkiksi kohteesi veden ja sähkönkulutusta. Sähköisestä huoltokirjasta tulostettava huoltokirjaote voidaan liittää taloyhtiön huoltokansioon varmenteeksi suoritetuista huoltotöistä.

GPS paikannettu lumenauraus ja hiekoituspäiväkirja

Aidenin moderni kalusto hyödyntää GPS paikannukseen perustuvaa seurantaa joka nauhoittaa esimerkiksi lumiauran ajaman reitin hyvin tarkasti kellonaikoineen ja jopa kirjaa kullekin neliömetrille levitetyn hiekoitussepelin määrän.