Blog

AIDEN LAAJENTAA KIRKKONUMMELLE

Posted by:

PALVELUTARJONTA KIINTEISTÖHUOLTOALALLA KASVAA KUN UUSI TOIMIJA LAAJENTAA KIRKKONUMMELLE

Perinteisellä toimialalla poikkeuksellisen modernia toimintatapaa tavoitteleva kiinteistöhuoltoyritys Aiden laajentaa Kirkkonummelle ja tuo alueelle täysin uuden palvelukonseptin.

 

Tänä vuonna 8 vuotta täyttävä Aiden on yksi Espoossa laajimmin toimivia kiinteistöhuoltoyrityksiä jatuottaa alan muiden toimijoiden mukaisesti kaikki kiinteistöhuolto ja talotekniset palvelut vuorokauden ympäri kaikkina vuodenaikoina. Perinteisien palveluiden lisäksi Aiden tuo alalle täysin uusia asiakkaalle maksuttomia lisäpalveluita kuten reaaliaikaisen raportoinnin ja SnowWarrioriksi nimetyn talvikunnossapitoennustepalvelunjosta kiinteistöjen käyttäjät voivat tarkistaa jo tunteja aiemmin tarkan ajan jolloin kunnossapitokalusto on omalla tontilla.

 

Kiinteistöhuoltomme on läpinäkyvää ja laadukasta ilman pitkiä alihankintaketjuja. Jokainen huoltotoimenpide on seurattavissa sähköisessä huoltokirjassa joten asiakkaamme tietävät miten heidän kiinteistöjään todellisuudessa hoidetaan. Uniikki tekoälyllä varustettu huoltojärjestelmämme jopa ennustaa lumipyryssä milloin talvikunnossapitokalusto on kohteessa. Tavoitteemme on parantaa alan läpinäkyvyyttä ja helpottaa asiakkaan mahdollisuutta seurata sopimuksen toteutumista” -kertoo Aidenin hallituksen puheenjohtaja Jarkko Koskenmäki.

 

Aidenilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlipun käyttöoikeus ja se on rekisteröitynyt tilaajavastuu palveluun. Aiden aloittaa Kirkkonummella 1.1.2019 Masalan, Jorvaksen, Laajakallion ja Kirkkonummen keskustan alueilla.

 

 

AIDEN OY

NETTISIVU: www.aiden.fi

FACEBOOK: https://www.facebook.com/aidenoy/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kiinteistohuoltoaiden/

 

 

YHTEYSTIEDOT:

info@aiden.fi

029 3700132

0

About the Author:

  Related Posts
  • No related posts found.

Add a Comment