AIDEN OY:n TIETOSUOJASELOSTE 

Privacy Policy following General Data Protection Regulation, GDPR

 

 1. Kuka tietojasi kerää ja mitä tietoja sinusta kerätään?

Aiden Oy jonka rekisteröity kotipaikka on Kukkumäenrinne 5 A 1 Espoo ja
on yritysrekisterissä Y-tunnuksella 2505968-2.
Aiden on sen henkilökohtaisen tiedon kerääjä ja käsittelijä jota saatamme kerätä nettisivuiltamme.

Tieto on vain Aiden Oy:n, sen mahdollisien tytäryhtiöiden, alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden käyttöön Eurooppalaisen Tietosuoja Asetuksen mukaisesti.

 

 1. Mitä tietoa ja milloin sitä keräämme?

Keräämme vain tietoa jonka vapaaehtoisesti meille annat/toimitat. Pääasiassa tietoja tallennetaan seuraavissa tilanteissa:

 • Kun pyydät tarjouksen palveluistamme
 • Soitat tai lähestyt meitä sähköpostilla
 • Meille välitetään huoltopyyntö

 

 1. Miten me käytämme tai mine saatamme siirtää kerättyä dataa?

Keräämme ja käytämme dataa pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme yhdessä alihankkijoidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Erityisesti käytämme tietoja seuraavissa toiminnoissa:

 • Tarjouspyyntöjen käsittelyssä
 • Sopimusten käsittelyssä
 • Asiakkuuden ja työtehtävien hallinnassa
 • Laskutuksessa
 • Erityiskampanjoiden yhteydessä joista viestimme asiakkaillemme heidän niin toivoessaan
 • Asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi

Erityisesti tarjouksen yhteydessä saatamme välittää tietojasi myös kolmannelle osapuolelle palvelun varmistamiseksi. Teoriassa osa näistä toimijoista saattaa olla EU alueen ulkopuolella maissa joissa EU:n tietosuoja-asetus ei ole voimassa. Erityisesti tätä silmällä pitäen hyväksymällä tämän tietosuojaselosteen ja ehdot annat meille oikeuden siirtää dataa omille yhteistyökumppaneillemme.

 

 1. Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä tunnettujen yrityksien kanssa monella alalla. Vaikka yhteistyökumppanimme ovat tarkoin valittuja on hyvä tiedostaa että heidän tietosuojassa ja tietojen käsittelyssä olla eroja Aideniin.

Internet sivustollamme saattaa myös olla linkkejä ulkopuolisiin nettisivustoihin jotka eivät noudata Aidenin kanssa samaa tietosuojaohjeistusta. Kun siirryt tällaiselle sivustolle Aiden Oy:n vastuu myös tietosuojasta lakkaa.  Suosittelemme että tutustut näiden sivustojen omiin tietosuojaa koskeviin määritelmiin.

Omat kumppanimme ovat tässä listassa:

 • Realia
 • Innoisännöinti
 • Walttari
 • Burgman

 

 1. Miten säilytämme ja suojaamme henkilökohtaiset tietosi?

Haluamme että voit olla huoletta ja käyttää sivustoamme turvallisesti joten olemme pyrkineet huolehtimaan riittävästä tietojen suojauksesta.
Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeellista Suomen lain puitteissa. Aidenin ja kolmansien osapuolien palvelut osaltaan pyrkivät huolehtimaan että kaikki kohtuullinen tietojen suojaamiseksi on niiden laatu huomioiden tehty mukaan lukien fyysinen ja tekninen käsittely. Yrityksen sisäiset ohjeet kattavat ohjeistuksen myös siitä kuka näihin tietoihin pääsee käsiksi.

Olemme pyrkineet luomaan turvallisen internetsivuston. Sivustomme käyttää tietosuojausta ja Secure Socket Layer (SSL) suojausta.

 

 1. Miten päivittää, korjata tai poistaa henkilökohtaista tietoa Aidenin hallussa?

Pyrimme tekemään kaikkemme jotta kaikki hallussamme oleva tieto olisi ajantasaista ja relevanttia palveluidemme varmistamiseksi.

Suomen laki määrittää (the Finnish Data Protection Act), oikeutesi päivittää kaikkia hallussamme olevia tietoja tai tulla unohdetuksi. Tämän tyyppiset pyynnöt pyydämme välittämään meille sähköpostilla osoitteeseen: info@aiden.fi

Tietosuojan varmistamiseksi tulemme varmistamaan henkilöllisyyden ennen tietoihin pyydettäviä muutoksia.

 

 1. Miten voin kieltää kaiken yhteydenoton?

Asiakkaanamme saatat saada palveluihimme liittyvää tietoa eri kanavista, kuten tarjouksia, ilmoituksia huoltotöistä tai niiden ajoituksista, palvelutyytyväisyyskyselyitä jne. Näiden toimittamiseen tai luomiseen saatamme käyttää kolmansien osapuolien palveluita.

Voit milloin tahansa ilmoittaa meille ettet halua vastaanottaa mitään informaatiota Aidenin palveluihin liittyen. Pyydämme ilmoittamaan tästä sähköpostitse info@aiden.fi .

 

 1. Muutokset tietosuojakäytäntöihin liittyen

On todennäköistä että päivitämme tietosuojakäytäntöjä säännöllisesti. On näin ollen suositeltavaa että tutustut tähän documenttiin säännöllisesti viimeisimmän tiedon saamiseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojaan liittyen ole meihin yhteydessä.