Vastuullista kiinteistöhuoltoa

Kiinteistöhuolto ja vastuullisuus

Viheralueita ja vihreää kiinteistöhuoltoa

Aidenilla on suomalaisuuden liiton myöntämä avainlippu merkki. Avainlippu kertoo eettisistä toimintatavoista, ekologisuudesta ja vastuullisuudesta. Avainlippumerkki kertoo esimerkiksi sen, että ostamasi palvelu on kotimaista alkuperää, joka työllistää Suomessa.

Vastuullisuus on pieniä päätöksiä.  Operatiivisessa toiminnassa huomioidaan kestävät arvot monelta kulmalta. Yhtenä pienenä esimerkkinä kohteemme on jaettu huoltomiehillemme niin, että yhden huoltohenkilön siirtymisen etäisyys kohteesta toiseen olisi mahdollisimman vähän jolloin turha ympäristökuormitus jää pois. 

Myös Aidenin tuotantovälineet eli kalusto on erittäin modernia ja taloudellisuuteen on kiinnitetty hankinnassa huomiota. Eri tehtävissä käytettävät kemikaalit on pyritty valitsemaan ympäristö edellä siellä missä mahdollista. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään myös biopolttoaineiden ja sähkön käyttöä kaluston voimanlähteinä.

Asiakkaana sinulla on mahdollisuus huomioida vihreitä arvoja kiinteistöpalveluiden toimittajan valinnalla. Tue kestävää kehitystä valitsemalla moderni huoltoyhtiö. Pyydä tarjous ekologisesta kiinteistöhuollosta.