Asiakkaalle

Vikailmoitus

Hei ja kiitos, että ilmoitat havaitsemastasi ongelmasta. Täytä ja lähetä ilmoitus, niin käsittelemme sen mahdollisimman pian.

Tilaajavastuu

Luotettava kumppani

Tilaajavastuulain mukaisesti Aiden hoitaa tunnollisesti kaikki sille kuuluvat maksut ja lakisääteiset velvoitteensa eikä se tue harmaata taloutta.

Aiden on merkitty ennakonperintärekisteriin, työnantajarekisteriin ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. Ajantasaiset tiedot näet yritystietojärjestelmästä ja tilaajavastuurekisteristä. Yritys noudattaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta täysimääräisesti ja on vakuuttanut sekä työntekijänsä että toimintansa. Aidenin vastuuvakuutuksen vakuutusmäärä on  1.000.000 (miljoona) euroa.

Tilaajavastuu.fi_-683x1024
tilaajavastuu-768x432

Vahva luottoluokitus

Asiakastieto Oy:n Aidenille antama AA-luottoluokitus kertoo yrityksen luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Paitsi luotettavana toimijana Aiden on siis itse myös luotettava asiakas.

Haluamme osaltamme varmistaa että tämän sivuston käyttö on turvallista ja että sinusta mahdollisesti tallennettua tietoja käsitellään luottamuksella. Tutustu tietosuojaselostukseemme klikkaamalla tästä.

Tietosuoja

Huolehdimme kiinteistöjen lisäksi tietosuojasta. Tietosuojaselosteen voitte lukea tästä.