Isännöinti

Isännöintipalvelut

On asunnon omistajan etu, että hänen omistamansa kiinteistö on annettu osaavan isännöitsijän hoidettavaksi. Hyvin hallinnoitu ja huollettu kiinteistö säilyttää arvonsa ja on mukava asua. Isännöitsijä huolehtii taloyhtiön taloudenhallinnasta, organisoi remontit ja huolehtii valvonnasta. Isännöinnin tehtävä on siis yhteistyössä kiinteistöhuollon kanssa varmistaa sujuva arki kiinteistön käyttäjille. Isännöitsijä viimekädessä huolehtii että kiinteistöllä on aina oikeat asiantuntijat käytettävissä putkimiehestä juristiin.

 

Samoin tavoin kuin kiinteistöhuollon osalta on tärkeää huomioida isännöintipalveluita kilpailutettaessa mitä palveluun sisältyy.

 

Autamme mielellämme myös isännöinnin kilpailutuksessa.

Netti5

Kunnossapitokustannukset kuriin

Ennakoiva kiinteistönpito on avain kiinteistön arvon säilymiseen. Asiantuntevalla isännöitsijällä voi olla merkittävä vaikutus paitsi korjaus- ja muutostöiden kuluihin myös tuleviin hoito- ja kunnossapitokustannuksiin. Oikeat valinnat säästävät myös pitkällä aikavälillä.

Miten voimme olla avuksi?

Asiantuntevan isännöitsijän lisäksi merkitystä on palvelukokemuksella; sillä ettei asiakas jää yksin silloin kuin apua ja asiantuntemusta tarvitaan.