Kiinteistöhuollon hinta

KIINTEISTÖHUOLTO ILMAN YLLÄTYKSELLISIÄ KULUJA

Kiinteistöhuolto Aiden palvelee kaikilla kiinteistönhuollon osa-alueilla; kiinteistösi tarpeiden mukaan. Huoltosopimuksella sovitaan kiinteistöhuoltotöiden ja tekniikan tehtäväkokonaisuudet kiinteistön käyttäjän toiveita seuraten. Kiinteistöhuolto Aidenin tavaramerkki on läpinäkyvä kiinteistönhuolto ja selkeä hinnoittelu.

Selkeä, läpinäkyvä hinnoittelu

Kotimainen availippuyritys Aiden on vakavarainen ja luotettava kiinteistöhuoltoalan palveluntarjoaja joka tarjoaa kaikki kiinteistöhuoltopalvelunsa ilman yllättäviä lisäkuluja. Tämä reilu hinnoittelu varmistaa ettei budjetti ylity. Kiinteistöhuollon hinta on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisena. Näin ollen emme veloita erikseen ilta-, yö- tai pyhäpäivälisiä eikä muita yllättäviä kuluja kuten ajettuihin kilometreihin perustuvia maksuja tai muita autokuluja. Mielestämme selkeä hinnoittelu on reilua.

 

Hinta kiinteistöhuollolle rakentuu monesta pienestä elementistä kuten kiinteistön iästä, tekniikasta, sijainnista, pinnanmuodoista ja niin edelleen. On usein hyvä aloittaa hinnan määrittely tutustumalla kohteeseen. Käymme mielellämme maksutta paikanpäällä tutustumassa kiinteistöönne ja antamassa juuri omaa tarvettanne vastaavan tarjouksen kiinteistönhuollosta.

Oheiset alla olevat esimerkit sopivat pieneen rivi- tai paritaloyhtiöön keskeisellä toiminta-alueellamme.

Kuva12jpg

OMAKOTI+

41 e / kk

  • Omakotitaloasujalle suunnattu kodinvuosihuolto on huoleton ja edullinen tapa pitää paikat kunnossa. Huolehdimme talosi teknisestä kunnosta ja tulemme apuun jos jotain yllättävää sattuu. Hintaan sisältyy vuosittain lämmitysjärjestelmän, käyttövesilaitteistojen, viemäröinnin ja ilmanvaihdon tarkistukset ja huoltotoimenpiteet kuten suodattimien vaihdot. Lisäksi huoltosopimusasiakkaana hoidamme laiterikkojen korjaukset tai vaikkapa putkitukokset veloituksetta.

BASIC+

249 e / kk

  • Ympärivuotinen kiinteistöhoitokokonaisuus sisältäen sekä talvi- että kesäkunnossapidon kiinteistön ulkoalueilla. Huolehdimme auramerkinnöistä, lumenaurauksesta, hiekoituksesta, hiekanpoistosta keväällä, nurmialueiden siistimisestä ja kulttuuriroskien keräämisestä, jätekatoksen siistinäpitämisestä ja pesusta sekä mm. roskakorien ja tuhkakuppien tyhjennyksestä.

GOLD+

368 e / kk

  • Ympärivuotinen kiinteistöhuoltosopimus joka käsittää sekä talvikunnossapidon että kesäkunnossapidon kiinteistön ulkoalueilla sekä kevyen kiinteistöhuoltokokonaisuuden. Huolto kattaa lämmitysjärjestelmän, lämpimän käyttöveden, paisunta ja varolaitteiden, kiertovesipumppujen, lämmönsiirtimien, ilmanvaihtokoneiden sekä lämmitys-, viemäri-, ja vesiverkoston tarkistukset. Kokonaisuus sopii täydellisesti huolettomuutta hakeville kiinteistöille. Hinta sisältää myös sähköisen huoltokirjan ja kulutusseurannan Aiden asiakasportaalissa.

PREMIUM+

440 e / kk

  • Kattava ja huoleton kokonaisuus kiinteistön omistajalle jossa kaikki lisätyöt kuten vesikalustehuollot ja vaikkapa rännien puhdistukset kuuluvat kuukausihintaan! Helppo kiinteistöhuoltokokonaisuus jossa kiinteistö hoidetaan kokonaisuudessaan ilman huolia kiinteällä kuukausihinnalla huolimatta huoltotarpeen tyypistä. Tämä vaihtoehto sisältää kiinteistön talvikunnossapidon, kesäkunnossapidon, liputuksen, kiinteistön yleishuollon ja teknisen kunnossapidon sekä avainpalvelun. Hinta sisältää myös sähköisen huoltokirjan ja kulutusseurannan Aiden asiakasportaalissa.