Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuoltoa ja kiinteistöteknistä osaamista

Kiinteistö tarvitsee säännöllistä huoltoa. Huoltomme pyrkii ennakoimaan ja minimoimaan rikkoutumisista johtuvia käyttökatkoksia. Säännöllisellä valvonnalla huolehditaan myös kiinteistötekniikan laitteistojen säätöjen oikeellisuudesta ja energiataloudesta. Joskus rikkoutuminen on ennakoinnista ja hyvästä huollosta huolimatta yllättävä. Tällöin huoltopäivystys on viivana paikalla viikonpäivään tai kellonaikaan katsomatta. Ja mikä parasta, Aiden ei veloita päivystysajosta mitään ylimääräisiä kuluja kuten pyhäpäivä-, ilta-, tai yölisää.

kiinteistöhuolto

GPS paikannettu lumenauraus ja hiekoituspäiväkirja

Aidenin moderni kalusto hyödyntää GPS paikannukseen perustuvaa seurantaa joka nauhoittaa esimerkiksi lumiauran ajaman reitin hyvin tarkasti kellonaikoineen ja jopa kirjaa kullekin neliömetrille levitetyn hiekoitussepelin määrän.

talvikunnossapitoa

Läpinäkyvää kiinteistöhuoltoa

Haluamme myös tehdä kiinteistön huollosta läpinäkyvää. Asiakkaanamme voit seurata miten kiinteistöäsi huolletaan ja jopa yksittäisiä työtehtäviä. Sähköisestä järjestelmästä on mahdollista tarkistaa esimerkiksi kuinka kauan huollon reagointi on kestänyt ja kuinka paljon aikaa itse tehtävään on käytetty. Kaikki kiinteistön tehtävät kirjataan sähköiseen järjestelmään, joten yhtiön hallitus tietää milloin ja miten kiinteistöä todellisuudessa hoidetaan. Sähköisestä huoltokirjasta tulostettava huoltokirjaote voidaan liittää taloyhtiön huoltokansioon varmenteeksi suoritetuista huoltotöistä.

kiinteistöhuollon järjestelmä