Isännöintipalvelut

On asunnon omistajan etu, että hänen omistamansa kiinteistö on annettu osaavan isännöitsijän hoidettavaksi. Hyvin hallinnoitu ja huollettu kiinteistö säilyttää arvonsa ja on mukava asua. Isännöitsijä huolehtii taloyhtiön taloudenhallinnasta, organisoi remontit ja huolehtii valvonnasta. Isännöinnin tehtävä on siis yhteistyössä kiinteistöhuollon kanssa varmistaa sujuva arki kiinteistön käyttäjille. Isännöitsijä viimekädessä huolehtii että kiinteistöllä on aina oikeat asiantuntijat käytettävissä putkimiehestä juristiin.

 

Samoin tavoin kuin kiinteistöhuollon osalta on tärkeää huomioida isännöintipalveluita kilpailutettaessa mitä palveluun sisältyy.

 

Autamme mielellämme myös isännöinnin kilpailutuksessa.

Näyttökuva 2020-1-31 kello 0.42.24

Kunnossapitokustannukset kuriin

Ennakoiva kiinteistönpito on avain kiinteistön arvon säilymiseen. Asiantuntevalla isännöitsijällä voi olla merkittävä vaikutus paitsi korjaus- ja muutostöiden kuluihin myös tuleviin hoito- ja kunnossapitokustannuksiin. Oikeat valinnat säästävät myös pitkällä aikavälillä.

Miten voimme olla avuksi?

Asiantuntevan isännöitsijän lisäksi merkitystä on palvelukokemuksella; sillä ettei asiakas jää yksin silloin kuin apua ja asiantuntemusta tarvitaan.

 

HALUATKO TARJOUKSEN?​

Jätä vapaamuotoinen tarjouspyyntö ja vastaamme siihen mahdollisimman nopeasti!

Ota meihin yhteyttä

Kiinteistöhuolto Aiden Oy
Kukkumäenrinne 5 A 1
02280 Espoo
Y-tunnus: 2505968-2

029 3700 132

info@aiden.fi

Asiakkaamme

yhteistyökumppanit
tilaajavastuu-768x432
Tilaajavastuu.fi_-683x1024