Lumityö

Toimiva talvikunnossapito on huomiointia

Huoltoyhtiö huolehtii että myös talviaamusi ovat aurinkoisia. Toimivan yhteistyön tunnistaa siitä että lumiaurakuljettajan hymyyn vastataan herkästi. Kiinteistön käyttäjien huomiointi on pieniä asioita. Huomiointi on toiveiden kunnioitusta, pieniä ylimääräisiä ponnistuksia jotka eivät välttämättä ole tehokkuusajatuksen mukaisia. Huomiointia on myös yhteydenottokynnyksen madaltaminen ja asioinnin helppous. Haluamme että sinulla on mahdollisuus soittaa suoraan omalle huoltomiehellesi ja että sinua ei pompotella linjalta toiselle. Toimiva yhteistyö kiinteistöhuollon ja kiinteistönkäyttäjien välillä on asumistyytyväisyyteen merkittävä vaikutus.

 

Meille on huoltoyhtiönä erittäin tärkeää että talvikunnossapito tulee sovitusti hoidettua. Pidämme kiinni sovituista kellonajoista lumenaurauksessa ja joustamme.

aurauskalustoa

Lumityöt ja hiekoituspäiväkirja digitaalisesti seurannassa

Haluamme myös tehdä kiinteistön huollosta täysin läpinäkyvää. Aidenin talvikunnossapitokalusto on varustettu GPS paikannukseen perustuvalla seurantalaitteistolla joka tallentaa esimerkiksi lumiauran ajaman reitin hyvin tarkasti kellonaikoineen ja jopa kirjaa kullekin neliömetrille levitetyn hiekoitussepelin määrän. Näin asiakkaalle on saatavilla tarkka tieto kuka on ajanut, milloin lumi on aurattu, mistä lumi on aurattu ja todennus siitä että hiekoitus on hoidettu tarkoituksenmukaisesti.