Kiinteistöpalvelut

Paikalliset kiinteistöpalvelut Espoossa

Kiinteistöhuolto Aiden palvelee Espoolaisia kiinteistöjä kattavasti kaikilla kiinteistöhuollon ja -hoidon osa-alueilla. Kattava kokemus kaiken tyyppisistä kiinteistöistä varmistaa, että liikekiinteistösi tai taloyhtiösi saa parasta mahdollista palvelua.

Hyvin toimiva ja hoidettu kiinteistö, jossa kunnossapito on oikein ajoitettua ja tarpeisiin perustuvaa tuo käyttäjilleen paitsi viihtyvyyttä, myös kustannussäästöjä.

Ennakoiva kiinteistöhuolto

Luotettava kiinteistöhuoltokumppani on kullan arvoinen. Tekninen huolto pitää kiinteistöjen laitteet  ja varusteet moitteettomassa käyttökunnossa ja ulkoalueyksiköt huolehtivat turvallisesta ympäristöstä ja varmistavat viihtyvyyden alueella. Aidenin hyvin monipuolinen ja moderni kalusto varmistaa osaltaan laadukasta huoltotyötä.

Kiinteistöjohtaminen ja Isännöinti

Erilaisten kiinteistöjen ja niiden laitteiden johtamisessa on otettava huomioon kiinteistön käyttäjälähtöiset tarpeet.  Näin kiinteistö pysyy paitsi kunnossa mutta myös todennäköisimmin toimii kustannustehokkaimmin. Kiinteistöjohtamisen hyödyt saavutetaan ennakoivalla toiminnalla, kasvaneella turvallisuudella ja kustannusten seurannalla. Johdamme pitkällä kokemuksella miellellämme kiinteistöäsi vastaten kustannustason säilymisestä ja kiinteistösi keskeytymättömästä toiminnasta.

Ulkoalueiden hoitoa rakkaudella

Räätälöityä ulkoalueiden hoitoa tarpeesi mukaan. Viherpalvelumme hoitaa nurmialueet ja varmistaa, että pihaympäristö pysyy siistinä. Talvikunnossapidon ammattilaiset huolehtivat että pihapiiri on turvallinen ja vaivaton kulkea koko talvikauden. Oikea-aikainen palvelu varmistaa toimivuuden ja viihtyisyyden vuoden ympäri. 

Siivouspalvelut huolella

Tarvitsetko porrassiivousta, toimitilasiivousta vai rakennussiivousta? Yksilöllisesti toiveiden mukaan räätälöityä siivouspalvelua yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.  Siisteys varmistaa ulkoalueiden hoidon ohella yleistä viihtyisyyttä ja parantaa turvallisuutta. 

Lumityö oikeaan aikaan

Erityisesti lumityössä oikein ajoitettu palvelu on avainasemassa. Aiden hyödyntää erittäin modernia tekniikkaa jonka kautta kokonaistilanne on paitsi hyvin hallittavissa, myös seurattavissa. Digitaalinen ja reaaliaikainen ajoseuranta luo jopa ennusteen taloyhtiöille siitä mihin aikaan kone on juuri omalla tontilla.

Vihertyö

Päiväkotien ja koulujen pihat, rakennusliikkeiden uudisrakennuskohteet, puistorakentaminen tai vaikkapa siirtonurmen istutus omakotitalosi takapihalle; huolimatta tarpeesi kokoluokasta autamme sinua viihtyisän ympäristön luomisessa ja huollossa.